• 1
  • 2

Agenda activiteiten

images/mainpictures/agendaklein.jpg

Lees hier geplande wedstrijden en meer. We publiceren op deze pagina de geplande wedstrijden en meest actuele activiteiten. Natuurlijk bent u als publiek van harte welkom bij onze wedstrijden !

Afgelast: Vital Health tegen Familie Vonk

balrood

Op woensdag 25 maart 2020 spelen de familieleden van elftal Vonk tegen het team van het bedrijf waar Jaap werkzaam is, Vital Health.  Spelers verzamelen om 19.00 uur en de aftrap zal om 19.30 uur plaatsvinden. Als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het Corona virus is deze wedstrijd afgelast!

Lees meer

SV Harskamp 3 tegen Familie Vonk

balzwart  Op woensdag 12 februari 2020 spelen de familieleden van elftal Vonk tegen het team van SV Harskamp 3.  Spelers verzamelen om 19.00 uur en de aftrap zal om 19.30 uur plaatsvinden. Regionale en landelijke pers kan zich voor deze wedstrijd accrediteren bij het secretariaat.  Er zijn beperkte uitzendtrechten.;-) maar publiek is natuurlijk van harte welkom ! Entree gratis!

Familie Overeem tegen Vonk

balgroen Op woensdag 11 december spelen we op het terrein van SV Harskamp tegen de Familie Overeem. Een oude bekende in ons wedstrijdschema. Toeschouwers zijn altijd welkom ! De wedstrijd start om 19.30 uur.

Save de date Vonk 7 x 7 toernooi

baloranje  Save de date

Dit komende jaar 2020 staat in een geheel nieuw teken, het traditionele Vonk voetbal toernooi gaan we spelen volgens een 7 x 7 formule.

Hoe dat er uit gaat zien laten we je natuurlijk nog weten later, voor nu 'save de date "   Zaterdag 27 juni 2020

 

Onze sponsoren

  • email logo
  • log vonk schilderwerken
  • client
  • client
  • sponsorworden
  • client
    ...

Over ons

Het familie elftal Vonk bestaat al sinds 1978 en voetbalt in de regio tegen andere familie elftallen, bedrijfsteams en voetbalverenigingen.  Het team bestaat uit grotendeels directe familieleden en aangetrouwde personen. Zo zijn meerdere generaties Vonk actief in het team er staan vaak 2 generaties op het veld.

Contact adres

Contact Familie elftal Vonk

 Wekerom
 06-10000xx
 contactformulier