• 1
  • 2

Nieuwsberichten

images/mainpictures/nieuwsklein.jpg

Het laatste nieuws van Familie Elftal Vonk leest u hier. Dat kunnen mededelingen zijn, verslagen van wedstrijden of toernooien,
feestelijke bijeenkomsten, de nieuwe aankomende talenten of de memoires van oud gedienden. 

Voetbalseizoen tijdens Corona

goal Van het Bestuur

We hebben een vreemd voetbal seizoen achter de rug. Wat hebben we veel moeten missen door het Corona virus en helaas zijn we nog steeds niet van het virus af. Dit jaar helaas dus geen toernooi en vanaf maart is er geen wedstrijd meer gespeeld. Hoewel SV Harskamp heeft aangegeven dat we weer welkom zijn zullen de wekelijkse ontwikkelingen gaan bepalen op welke wijze en per wanneer er weer gevoetbald kan worden. Als bestuur balen we daar flink van maar er is geen andere keuze. 

Er wordt gekeken of er teams in de komende periode kunnen spelen en anders is 7 tegen 7 een optie. Maar ten alle tijde zal de gezondheid van ons allen voorop staan, dus zullen en kunnen we alleen iets gaan inplannen indien de omstandigheden en landelijke maatregelen dat toelaten.

 

Namens het Bestuur

 

Vandaag precies 42 jaar

voetbalklein  Feestelijk nieuws.

Vandaag 18-05-2020 is een historische dag, precies 42 jaar geleden besloot de familie een elftal op te richten en startte het Familie elftal Vonk,

of wel het andere Oranje. Inmiddels hebben we vele malen op het velkd gestaan, verschillende toernooien gespeeld en nog steeds is het elftal vol bezet. De tijden zijn nu vreemd en voetballen in wedstrijdverband is helaas nog niet mogelijk, maar reken maar dat de teamgenoten fit zijn. Maar vandaag heffen we het glas, op naar de volgende 42 jaar, PROOST !

42jaarlogovonk

Geen Familie Vonk Toernooi in 2020

scorebord  Beste voetbalvrienden,

Door aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan hebben we besloten dat het voetbaltoernooi dit jaar niet door zal gaan. Zoals jullie allemaal merken zitten we in een moeilijke periode waarbij veiligheid van ons allemaal voorop staat. Daarbij is het onverantwoord om een evenement te organiseren. We vinden dit heel spijtig, maar er zijn ergere problemen om ons heen. We hopen dat we ons allemaal aan de richtlijnen houden, zo komen we er samen doorheen.

Gezien de uitzonderlijke situatie zullen we jullie op de hoogte houden wanneer er weer gevoetbald gaat worden.

Namens de familie Vonk,
Het bestuur.

Kindermiddag en zaalvoetbal

baloranje  Beste allemaal,

De Kerstvakantie staat voor de deur en via deze weg nog een herinnering voor de Kindermiddag en het Zaalvoetbaltoernooi van het Familie Vonk Voetbalelftal. Grote kans natuurlijk dat dit maandag 30 december al lang in jullie agenda's staat! Als het lukt erbij te zijn, zien we jullie graag. Het tijdstip is iets later dan anders, zodat mensen die moeten werken na hun werkdag nog prima kunnen aansluiten. Meer informatie is terug te vinden in het onderstaande eerder verstuurde bericht.

Gezellige Kerstdagen gewenst namens het bestuur en wie weet tot 30 december in De Spil in Harskamp.

Sportieve groet,

Bestuur familie Vonk Voetbalelftal
Jeroen, Tonnie, Teuny, Sander, William, Marieke, Erik en Matthijs

 

Onze sponsoren

  • email logo
  • log vonk schilderwerken
  • client
  • client
  • sponsorworden
  • client
    ...

Over ons

Het familie elftal Vonk bestaat al sinds 1978 en voetbalt in de regio tegen andere familie elftallen, bedrijfsteams en voetbalverenigingen.  Het team bestaat uit grotendeels directe familieleden en aangetrouwde personen. Zo zijn meerdere generaties Vonk actief in het team er staan vaak 2 generaties op het veld.

Contact adres

Contact Familie elftal Vonk

 Wekerom
 06-10000xx
 contactformulier